Opplysningene i tjenesten kan være opptil 24 timer forsinket, dersom det nylig er gjort oppslag på samme kjøretøy.

Vedlikehold 

NB! På grunn av vedlikehold av våre datasystemer, er kjøretøyopplysninger ikke tilgjengelig mellom kl. 02.00 og kl. 05.00 natt til tirsdag og natt til fredag hver uke. 

Begrensninger i oppslag

Tjenesten har en begrensning på 30 oppslag pr. time per IP-adresse. Dette er hovedsakelig for å sikre at våre systemer er tilgjengelige for brukere og saksbehandlere. 

Kontakt oss

Har du tekniske spørsmål om bruk av tjenesten, ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Opplysningene som vises i tjenesten hentes fra Statens vegvesens kjøretøyregister. Mener du at det er opplysninger som ikke stemmer, eller ikke samsvarer med vognkortet, ta kontakt med nærmeste trafikkstasjon slik at vi kan sjekke kjøretøyet nærmere og eventuelt oppdatere data i registret.  

Personopplysninger

Utlevering av personopplysninger via oppslag på internett (for eksempel navn på eier av kjøretøy) er underlagt begrensinger av hensyn til personvern og vises derfor ikke i tjenesten.  Du kan sjekke hvem som eier et kjøretøy ved hjelp av vår SMS-tjeneste  (send REGNR <regnr> til 2282).

Kilometerstand

Fra 15. februar 2016 gir tjenesten opplysninger om km.stand for kjøretøyet. Km.stand er avlest av verksted/kontrollorgan og Statens vegvesen garanterer ikke at opplysningene er riktige. 

Appen "Bil og henger"

Tjenesten gir deg de samme opplysningene som du får via Statens vegvesens gratis app for mobil og nettbrett, "Bil og henger", med unntak av historikk for kilometerstand som du kun får i tjenesten på vegvesen.no.