Vegvesen.no skal være det foretrukne stedet for å løse oppgaver og finne svar på spørsmål om vei, trafikk, kjøretøy og førerkort.

Vegvesen.no har over 56 millioner besøk hvert år (2020). Vegvesen.no skal følge retningslinjene for tilgjengelig webinnhold, WCAG 2.0.

Vegvesen.no og tjenestene under Din side er laget for og testet på de mest brukte nettleserne.

Opphavsrett

Innholdet på nettsidene er opphavsrettslig beskyttet og eies av Statens vegvesen. 

Kopiering, tilgjengeliggjøring for allmennheten og annen utnyttelse utover det som følger av åndsverksloven og annen relevant lovgivning, er tillatt så lenge Statens vegvesen oppgis som kilde ved bruk. 

Videoer, animasjoner, grafiske elementer og bilder skal ikke brukes uten skriftlig samtykke fra oss.

Justering av skriftstørrelse

Du kan justere skriftstørrelsen på nettstedet ved å holde Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac), samtidig som du trykker på + for å forstørre eller - for å forminske.

Forslag til forbedringer

Har du forslag som gjelder nettsiden vegvesen.no, kontakt oss gjerne.

E-post til Statens vegvesen vil, som all annen post, bli håndtert i samsvar med reglene i offentlighetsloven. Du må derfor være forberedt på at innholdet i  e-posten din kan bli offentlig kjent.

Husk at e-post vanligvis er ukryptert og kan potensielt leses av andre. Send derfor ikke meldinger med personlig innhold eller sensitive opplysninger.

Skjemaer og andre dokumenter

Skjemaer og dokumenter på vegvesen.no beregnet for utskrift, er laget i PDF-format. Du trenger Adobe Reader eller tilsvarende for å lese dem.

Om vegvesen.no