Fikk du ikke med deg direktesendingen av informasjonsmøtet? Her finner du opptak av sendingen og presentasjonen som ble vist.

10.septemeber var det duket for informasjonsmøte om Statens vegvesen sitt forslag til kommunedelplan med konsekvensutredning for E16/E39 Arna-Vågsbotn-Klauvaneset (del av Ringvei Øst). På grunn av koronasituasjonen ble informasjonsmøtet gjennomført digitalt. 

Forslag til kommunedelplan med konsekvensutredning finner du her.

- Selv om høringsprosessen ikke er i gang ennå, vet vi at det er mange som lurer på hva som skjer og hva vi har anbefalt. Derfor valgte vi å ha et informasjonsmøte for å gi en kort innføring i planarbeidet så langt, sier Lilli Mjelde, planleggingsleder i Statens vegvesen.

Opptak av sendingen kan du se på youtube

Presentasjonen som ble vist i møtet finner du nederst i saken. 

Spørsmål?

Flere valgte å sende inn spørsmål på e-post i forkant og stille spørsmål i kommentarfeltet/chat underveis i møtet. Det er også anledning til å sende inn spørsmål i etterkant av møtet.

Prosjektet vil samle opp innsendte og ubesvarte spørsmål, og svare ut per e-post, samt legge tilgjengelig for alle her på nettsiden til prosjektet.

Kontaktperson:

  • Lilli Mjelde, planleggingsleder i Statens vegvesen, e-post:

Statens vegvesen ønsker også i samarbeid med Bergen kommune å arrangere mer detaljerte informasjonsmøter når planforslaget legges ut på høring. Tid og form opplyses om senere.

Aktuelt for fylke: Vestland