Bestill time på vegvesen.no

– Dette er et tilbud for de som ikke kan bruke de digitale tjenestene våre og som må møte på en trafikkstasjon, sier avdelingsdirektør Frode Børstad.

Må bestille time på forhånd

Du kan bestille time for teoriprøve, fornyelse og innbytte av førerkort, registrering av kjøretøy og skilt. Det vil si alt du kan gjøre i skranken på trafikkstasjonen. 

Skal du bestille time til kjøretøykontroll, tilrettelagt teori eller oppkjøring må du klikke på lenkene under:

Det er kun de som har bestilt time som slipper inn på trafikkstasjonen. Du bestiller time på vegvesen.no. Tilbudet er begrenset og vi har et stort etterslep å ta igjen. Finner du ikke ledige timer er det fordi det ikke er lagt ut timer enda, eller at alle timene allerede er bestilt. Timer blir lagt ut fortløpende, vi anbefaler derfor å sjekke jevnlig.

Du kan ikke bestille timer for trafikkstasjonen på Rjukan.

Se om du kan gjøre det selv hjemme

Mange førerkort- og kjøretøytjenester som du før måtte gjøre på trafikkstasjonen, kan du nå gjøre digitalt. Sjekk om du kan gjøre det selv hjemme før du bestiller time.

Trafikkstasjonene har et begrenset antall timer tilgjengelig. Vi anbefaler derfor fortsatt å bestille skilt i postoppkrav.

vegvesen.no vil du til enhver tid finne oppdatert informasjon om utsatte frister, dispensasjoner og andre endringer som følge av koronasituasjonen.