Kravet er at din maskin eller mobiltelefon har installert en RSS-leser. I de fleste nye nettlesere er dette støttet - Internet Explorer (fra versjon 7.0), Opera og Firefox.  Det finnes også egne programmer for lesing av RSS som kan lastes ned fra internett, og visningen av informasjonen kan variere fra program til program.

RSS er et enkelt XML-basert filformat som ofte brukes for å abonnere på nyhetsbaserte nettsteder. Ved å tilby RSS gir nettstedet brukerene et standardisert format som kan brukes i mange forskjellige RSS-lesere.

Hvis du har en nettleser med støtte for RSS, kan du klikke på RSS-ikonet som vises på den aktuelle siden. Hvis e-postprogrammet du bruker har støtte for varsling av RSS, kan du også motta mail ved oppdatering.

Statens vegvesen kan dessverre ikke svare på henvendelser angående nedlasting, installasjon eller bruk av denne programvaren.

RSS-symbolet under vises på de sidene det er aktuelt å hente RSS-feeder, og det er lagt inn lenke RSS-feedene fra de forskjellige sidene.

Det er også mulig å abonnere på nyheter og pressemeldinger, og motta e-post hver gang vi publiserer en ny sak. E-postabonnement bestilles ved å klikke på Abonnér-knappen over listen med nyheter/pressemeldinger.