Dronekonferansen UNC2020 er interessant for alle som jobber med droner og de som er opptatt av hvordan bruk av drone kan få oss til å jobbe smartere. Du kan følge konferansen fra kontopulten eller kjøkkenbenken hjemme.

Sted: Online

Dato: 23. og 24. november

Tidspunkt: 09.00 - 15.00

Konferansen er delt opp i fire temaer

  • Fra rådata til verdifull info - Hvordan gå fra innhenting av informasjon til verdifulle data?
  • Inspeksjon med drone - Gode løsninger og krevende situasjoner.
  • Regulering, GDPR og sikkerhet - Hvordan sørge for trygg og sikker bruk av både droner og data?
  • Samhandling - Hvem kan og bør samarbeide mer? Aktørene innen vei, bane, luft og vann har potensiale til mer samhandling.

Veidirektøren deltar

Blant foredragsholderne finner du bla Helge Orten fra Stortingets transportkomite og luftfartsdirektør Lars Kobberstad. Vår egen veidirektør, Ingrid Dahl Hovland vil lede delen «Fra rådata til verdifull info». Sjefsingeniør Tomas Levin på Transportstyring og Tore Magnus Follinglo, leder av Vegvesenets dronevirksomhet, vil fortelle om bruk av drone i beredskapsarbeid. Program for konferansen UNC2020.

Droner vil forandre måten vi jobber på

- Jeg anbefaler alle som har muligheten til å delta på UNC2020 om å gjøre dette, nettopp for å se hvordan droner vil forandre måten vi jobber på. Gjennom kombinasjon av tradisjonelle metoder og ny teknologi vil kvaliteten på fremtidens leveranser fra Statens vegvesen kunne heves betraktelig på tvers av fag, og ikke minst på sikkerhet og fremkommelighet. UNC2020 vil også være en arena for å møte leverandører, oppdatere seg på nyheter og lytte til interessante foredrag fra inn- og utland. Fremtiden er her, fastslår Tore Magnus Follinglo.

Påmelding innen fredag 20.november.

Dronekonferansen arrangeres av dronebransjens egen interesseorganisasjon UAS Norway i samarbeid med Statens vegvesen.