Statens vegvesen deltar med stand og flere debatter. I tillegg vil ansatte fra ulike avdelinger være tilgjengelig for å svare på spørsmål og fortelle om ulike prosjekter.

Sentralt på Kløckers plass på vestsiden av Pollen i sentrum av Arendal finner du Statens vegvesens stand.

Her vil det foregå flere aktiviteter i løpet av denne uka. Hver dag fra og med tirsdag til fredag vil det være en debatt på standen klokken 12.00. I tillegg blir det to større arrangementer i Arendal kino.

Debattprogram for Arendalsuka:

Tirsdag: 

Trafikksikkerhet – hvem er de sikreste sjåførene? Kl. 12.00 på stand

Onsdag:

Byutvikling for små og mellomstore byer. Kl. 10.00 i Arendal kino

Fremtidens byutvikling for arendalsregionen. Kl. 12.00 på stand

Torsdag:

Hva vil selvkjørende biler og busser bety for våre reisemåter? Kl. 12.00 på stand

Selvkjørende biler og busser – fremtiden besøker Arendal. Kl. 13.00 i Arendal kino.

Fredag:

En sykkel for deg som elsker bilen. Kl. 12.00 på stand.

 

På debattene deltar representanter fra Statens vegvesen, fagfolk fra akademia eller næringslivet, samt sentrale politikere.

Test en førerløs buss

Foruten debattene har Statens vegvesen skaffet en førerløs buss som vil kjøre i Havnegata mellom Torvet og Pollen i sentrum. Bussen vil kjøre onsdag, torsdag og fredag, og publikum er hjertelig velkommen til å bli med på en busstur.

På Vegvesenets stand er ansatte til stede og tar gjerne en prat om trafikksikkerhet, vegprosjekter og andre spennende, vegrelaterte temaer. Har du spørsmål, står ansatte fra ulike avdelinger klare til å gi deg et svar. Og deltar du på quizen vår, kan du vinne en elsykkel.