Forskerpresentasjoner 

Over 50 forskere ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), Universitetet i Stavanger og Chalmers tekniska högskola er tilknyttet Ferjefri E39-prosjektet. Forskerne presenterer sine prosjekter i live webinar med jevne mellomrom.Du er velkommen til å følge webinarene på Skype. For å delta på webinarene, logg deg på Skype for business (samme Skype-link hver gang). 

Kommende webinar

01.11. 2019 kl. 10-11: Øyvind Lervik Nilsen

How do fixed links affect Household and form locations – some empirical evidence from Norway. 

Teknologidagene 2019 

På årets Teknologidager er to hele dager viet til transportmodeller, reisevaner, areal og ringvirkninger av samferdselsprosjekter. Les mer om årets program .Tirsdag 22.10 og onsdag 23.10  er viet til transportmodeller. I tillegg holder vi en egen sesjon onsdag 23.10 om ekstreme bruer "Extreme bridges in marine environment"  i samarbeid med Norsk betongforening. Du må krysse av for hvilke sesjoner du ønsker å delta på når du melder deg på konferansen. 

Praktisk informasjon

Sikre deg din plass nå!  Du melder deg på de sesjonene du ønsker å delta på via denne lenken. 

Tirsdag kveld (22.10) er alle hjertelig velkomne til å delta på middag på Rockheim (rett ved Clarion Congress), onsdag kveld (23.10) er det mulig å delta på tapasmiddag. Husk å krysse av dersom du ønsker å delta på én eller begge fellesmiddager.