Hele utlysingen er nå tilgjengelig i Doffin. 

Det skal gjennomføres to parallelle konseptutredningsoppdrag. To rådgivergrupper skal engasjeres for å arbeide parallelt i en periode på 10 måneder med å videreutvikle og dokumentere fire nominerte varianter av flytebruløsning.

  • Alternativ 1: Flytebru som i horisontalplanet fungerer som en buebru. Bruen er fastholdt kun i hver ende.

  • Alternativ 2. Flytebru som i horisontalplanet fungerer som en buebru tilsvarende som 1. I tillegg inngår forankringssystem. Forankringssystemet tenkes kun aktivert ved en mulig ekstremhendelse, og skal i slik situasjon kunne forhindre en progressiv bruddutvikling for konstruksjonen som ellers ikke kan utelukkes.

  •  Alternativ 3. Flytebru som i horisontalplanet fungerer som en bjelkebru. Bruen er fastholdt i hver ende, og har i tillegg forankringsliner til ankere på sjøbunnen. Forankringslinene besørger nødvendig stivhet for bruen i horisontalplanet. Bruen er rettlinjet i horisontalplanet.

  • Alternativ 4. Flytebru som er liknende til 3, men i dette alternativet er kun høgbrudelen av brua rettlinjet. Flytebrudelen er krum.

Frist for å besvare konkurransen er 10. september 2018 kl. 12.

Tilbudskonferanse vil bli avholdt den 27. juni kl. 12:00, Sted: Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen, Norge.

Når konkurransegrunnlaget lastes ned fra Doffin mottar du informasjon om påmelding til tilbudskonferansen (påmeldingsfrist fredag 22/6 kl. 16). 

Les også:  Store muligheter for norsk industri