Tunnelen blir helt stengt med kolonnekjøring til faste tidspunkt. Sjekk kolonnetidene. 

Statens vegvesen ønsker at flest mulig reiser kollektivt når tunnelene er stengt. Utbedringen av Ellingsøytunnelen startet 1. november og Valderøytunnelen følger etter 29. november.

Hurtigbåten starter opp på onsdag

Hurtigbåt mellom Godøya, Ålesund og ValderøyaHurtigbåt mellom Godøya, Ålesund og Valderøya


Fra onsdag morgen kan du reise med hurtigbåt mellom Godøya, Ålesund og Valderøya. Første avgang går fra Godøya kl. 05.35. Sjekk rutetilbudet.

Med hurtigbåt reiser du mellom Godøya og Ålesund på et kvarter. Både på Godøya og i Ålesund er et busskorrespondanse videre. Om morgenen fra kl. 05.50 til kl. 08.25 og på ettermiddagen fra kl. 14.15 til kl.  17.00 er det egne busser fra Skateflukaia via Borgundvegen til sykehuset, Moa og Breivika

Flere hurtigbåtavganger på natt
Fra 10. november blir det flere avganger på natt med hurtigbåten. Fredag og lørdag er siste avgang fra Ålesund kl. 03.00.

Når Valderøytunnelen nattestenges fra 29. november vil vi utvide nattilbudet til å gjelde hele uka. Det vil da gå hurtigbåt fra Ålesund kl. 00.20, 01.35 og 03.00 sju dager i uka.

Ekstraavgangene på natt varer fram til vi er ferdig med nattestenging i Ålesundstunnelene 1. mars.

Busspris for hurtigbåt
Hurtigbåten koster det samme som en bussbillett. Du kan bruke billett/periodekort på hurtigbåten på samme måte som bussen. Du får overgangsbillett mellom buss og båt automatisk.

Vi anbefaler å laste ned FRAM-appen på mobilen. Der kan du sjekke avgang, søke etter reise og bestille billett. 

Parkering på Godøya
Det er lagt til rette for parkering ved hurtigbåtkaia på Valkvæ (Godøya).

Parkering ved hurtigbåtkaia på ValkvæParkering ved hurtigbåtkaia på Valkvæ