Tunnelene blir stengt med kolonnekjøring til følgende tidspunkt:

  • Tirsdag 23. april fra kl. 21.00-05.30
  • Onsdag 24. april fra kl. 23.00-05.30
  • Torsdag 25. april fra kl. 21.00-05.30

Befaring i Akslatunnelen fører til at tunnelarmene til og fra Flatholmen i Ellingsøytunnelen vil bli helt stengt for trafikk onsdag 24. april fra kl. 20.00-05.30. Omkjøring er via Sorenskriver Bulls gate og sentrum.

Kolonnekjøringen i Ellingsøy- og Valderøytunnelen vil bli avviklet på samme måte som tidligere, med maks. 20 minutters ventetid fram til midnatt og den siste timen før åpning. Gjennom natten er det avganger til faste tidspunkt. Du kan se hele oversikten her.

Har frist 1. mai

- Vi beklager at Ålesundstunnelene må stenges med kolonnekjøring i ytterligere tre netter, men vi må gjøre det på denne måten for å kunne bli ferdige innen overleveringsfristen 1. mai, sier prosjektleder Ole Kristian Birkeland i Statens vegvesen.

I samarbeid med entreprenøren vil Statens vegvesen gjennomføre så mye av ferdigbefaringene som mulig før tunnelene blir stengt på kvelden.

- For å redusere behovet for å stenge med kolonnekjøring, kommer vi til å gå gjennom alle tekniske rom og uteområdene på dagtid. Det kan vi gjøre uavhengig av trafikken gjennom tunnelene, og trafikantene kommer til å merke lite eller ingenting av dette, sier Birkeland.