Erfaren vegbygger tar over som prosjektleder for rv. 4 og E16

— Den erfarne vegbyggeren Odd Johansen tar over som prosjektleder for rv. 4 og E16 Valdres. – Jeg er en utålmodig vegbygger som trives best når jeg hører lyden av gravemaskiner. Nå håper jeg rv.4 Hadeland snart kommer seg ut av rundkjøringen,sier Johansen.

E16 Øylo–Hausåker: Reguleringsplaner til offentlig ettersyn

— Statens vegvesen har i november lagt ut forslag til fem reguleringsplaner for utbedringen av E16 Fagernes–Øylo til offentlig ettersyn i henhold til pbl. § 1 2.1 0. Planarbeidet utføres i samarbeid med kommunene Nord-Aurdal, Vestre Slidre og Vang.

E16 Einang–Ulnes: Reguleringsplaner til offentlig ettersyn

— Statens vegvesen legger i november ut forslag til fem reguleringsplaner for utbedringen av E16 Fagernes–Øylo til offentlig ettersyn i henhold til pbl. § 1 2.1 0. Planarbeidet utføres i samarbeid med kommunene Nord-Aurdal, Vestre Slidre og Vang.

Velkommen til vegåpning på E16 Bagn Bjørgo

— Ti måneder før planlagt åpning sommeren 2020, inviterer Statens vegvesen til vegåpning E16 Bagn-Bjørgo tirsdag 29. oktober. Samferdselsminister Jon Georg Dale åpner den nye vegen med bistand fra tømmerbilsjåfør Greger Roger Hansebakken.

Starter utbedringa av E16 Fagernes-Øylo i 2020

— - Prosjektet er bevilget 50 millioner kroner over neste års statsbudsjett. Det betyr at vi kan begynne å kjøpe opp grunn og starte bygging i 2020, sier prosjektleder for utbedringsprosjektet på E16 i Valdres, Vegar Antonsen i Statens vegvesen.

Åpner ny strekning på Reinlivegen i oktober

— Brødrene Dokken fikk jobben med å ferdigstille den første strekningen av ny veg fra Bagn til Reinli. Den 700 meter lange vegen skal stå ferdig i midten av oktober.

Bygging av ny Tveit bru på E16 i Valdres i startgropa

— Gamle Tveit bru på E16 i Vang i Valdres skal rives og skiftes ut med ei ny. Med det blir en flaskehals på E16 borte. På oppdrag for Statens vegvesen har Dokka Entreprenør AS startet forberedelsene til bygging av den nye brua.