Artikkelen er over to år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Statens vegvesen ønsker naboer og andre interesserte velkommen innom prosjektkontoret til Vestkorridoren den 27. april.

foto fra åpen dag på E18 Vestkorridoren oktober 2021
Rundt 80 naboer og andre interesserte møtte fram på den åpne prosjektdagen i oktober 2021. Den 27. april inviterer Statens vegvesen på nytt til åpen dag der du kan bli orientert om og /eller stille spørsmål om planleggingen og byggingen av E18 Vestkorridoren. Foto: Dagrunn Husum

Har du spørsmål om anleggsarbeidet på E18 Lysaker-Ramstadsletta? Lurer du på noe i forbindelse med reguleringsplanen for E18 Ramstadsletta-Nesbru? Har du spørsmål om Lysaker kollektivterminal? Kanskje du har tips til oss eller det er noe du vil snakke med oss om som gjelder hele eller deler av E18 Vestkorridoren?

Da håper vi du finner tid til å stikke innom Vestkorridorens prosjektkontor når Statens vegvesen inviterer til åpen dag.

  • Tid: 27.april kl. 15.00 -19.00 (du velger selv hvilket tidspunkt som passer innenfor intervallet)
  • Sted: kantina i 1. etasje i Philip Pedersens vei 20 (Vegvesenets prosjektkontor for E18 Vestkorridoren).

Hva kan du få svar på?

Du vil møte folk fra prosjektet som kan svare på spørsmål om byggingen, planer, framdrift, bygge- og anleggsstøy, grunnerverv, trafikksikkerhet, informasjon og varsling, omlegging av kjøremønster, permanent støysikring, reguleringsplanlegging og annet du måtte lure på i forbindelse med planlegging og bygging av etappe 1 og etappe 2 av E18 Vestkorridoren.

Parkering: Dessverre er det dårlig med parkeringsplasser ved Philip Pedersens vei 20 utenom et fåtall HC-parkeringsplasser. Vi anbefaler derfor at du går, sykler eller kjører kollektivt når du kommer hit den 27. april

Vi håper vi ser deg 27. april

Spørsmål om arrangementet?

Ta gjerne kontakt med vår nabokontakt Therese Grøttumsbråten
tlf. 45 87 92 19  (mellom 08.00-15.30)

Aktuelt for fylke(r): Bærum, Asker, Oslo