Artikkelen er over ett år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Har du spørsmål eller noe du vil prate med oss om knyttet til byggingen av E18 Vestkorridoren? Da bør du holde av ettermiddagen tirsdag den 11. oktober.

Foto: Byggeleder Anna Daløren Berg og nabo på åpen dag på E18 Vestkorridoren
Byggeleder Anna Dalsøren Berg peker og forklarer om planlagt bygging av Gjønnestunnelen på den åpne dagen på E18 Vestkorridoren i april 2022 Foto: Dagrunn Husum

Det er nemlig igjen tid for åpen dag på E18 Vestkorridoren. Statens vegvesen inviterer  alle naboer og andre interesserte til Vegvesenets prosjektkontor i Philip Pedersens vei 20.

  • Tid: tirsdag 11.oktober 2022 kl. 15.00 -19.00. Du velger selv hvilket tidspunkt som passer best.
  • Sted: kantina i 1. etasje i Philip Pedersens vei 20 (Vegvesenets prosjektkontor for E18 Vestkorridoren).

Få svar på det du lurer på

Statens vegvesen, Skanska  og Bærum kommune stiller opp med prosjektfolk som kan svare på spørsmål om alt fra bygge- og anleggsstøy, sikkerhet for myke trafikanter, løsninger for gående og syklende og informasjon og varsling til status og framdrift på ulike deler av prosjekteta og planleggingen av Lysaker kollektivterminal. Vegvesenets planleggingsledelse og rådgiver Norconsult vil også være til stede for å orientere om arbeidet med reguleringsplan for E8Ramstadsletta-Nesbru. 

Vi håper du har lyst og at du finner tid til å ta turen innom oss denne dagen.  

Mangler parkeringsplasser

Dessverre er det dårlig med parkeringsplasser ved Philip Pedersens vei 20 utenom et fåtall HC-parkeringsplasser. Vi anbefaler derfor at du går, sykler eller kjører kollektivt når du kommer hit den 11.oktober.

 

Aktuelt for fylke(r): Asker, Bærum