Artikkelen er over ett år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Statens vegvesen inviterer til digitalt informasjonsmøte 17. januar og åpen dag 24. januar. Tema begge dager er planlegging av Lysaker kollektivterminal.  

Den 14. desember ble planprogrammet for Lysaker kollektivterminal lagt ut til offentlig gjennomsyn. Statens vegvesen varslet samtidig oppstart på planarbeidet.

I framtiden skal østgående regionbusser ha endeholdeplass på Lysaker, og passasjerer som skal videre inn til Oslo, vil bytte over på Fornebubanen eller tog. For å få til dette, trengs det plass til at bussene kan snu på Lysaker. Dette er noe av det som den nye Lysaker kollektivterminal skal løse.

Informasjonsmøte 17. januar

17. januar blir det digitalt informasjon møte om planleggingen av Lysaker kollektivterminal. Statens vegvesen orienterer og svarer på spørsmål om de fire ulike løsningsalternativene til kollektivterminal som foreligger.

Møtet blir på Teams (klikk på møtelenke for å se opptak fra møtet )den 17. januar 2023 kl. 18–19.30.

Last ned

Du kan allerede nå legge inn spørsmål du ønsker at Vegvesenet skal besvare på informasjonsmøtet. Det gjør du ved å trykke på Teams-lenken til møtet og skrive inn spørsmål i fanen Q&A.

Åpen kontordag 24. januar

Statens vegvesen ønsker velkommen til åpen kontordag 24.. januar klokka 15–19. Dette blir i Fornebubanen sine lokaler på Lysaker Torg.

Har du noe du lurer på knyttet til planleggingen av Lysaker kollektivterminal, er du velkommen til å stikke innom til en prat.

Aktuelt for fylke(r): Viken