Søndag 10. september kl. 12-14 inviterer Skanska og Statens vegvesen våre anleggsnaboer på Ramstadsletta til besøksdag på anleggsområdet .

Kartskissen viser anleggsområdet på Ramstadsletta.  Skanska og Statens vegvesen inviterer naboene til besøksdag 10. september
Kartskissen viser anleggsområdet på Ramstadsletta. Skanska og Statens vegvesen inviterer naboene til besøksdag 10. september Illustrasjon: Skanska Norge AS

Denne dagen får du som bor nær anlegget på Ramstadsletta mulighet til å bli kjent med hva som skjer på prosjektet, til å se noen av våre anleggsmaskiner og til å slå av en prat med oss i Skanska eller Statens vegvesen.

Noe av det som skjer:

  • I verkstedtelet viser vi video av hvordan det skal se ut når anlegget er ferdig bygd. Her byr vi også på litt å bite i.
  • På uteområdet viser vi fram ulike maskiner vi bruker til anleggsarbeidet. Her vil du også finne personer som kan svare på spørsmål om de ulike maskinene.
  • Det blir Informasjonsposter ulike steder der du kan lære mer om hva som finnes under bakken, hvordan vi bruker batteribanken for å øke muligheten for elektrisk drift, om dimmensjoner på vannledning og mye mer.  
  • Og du får muligheten til se arbeidet som pågår i Høviktunnelen

Vi ønsker våre naboer på Ramstadsletta vel møtt