Artikkelen er over to år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Veenskrysset i Løten skal bygges om til rundkjøring. Det er fire entreprenører som ønsker jobben.

De fire som har levert tilbud på jobben er:

Tilbyder

Tilbudssum eks. mva.

Dobloug Entreprenør AS

32.375.446,82

JR Anlegg AS

33.350.115,16

Dokka entreprenør AS

37.025.859,00

John Galten AS

37 824 888,00

 

Veenskrysset i Løten er et av flere sidevegstiltak til vegprosjektet Rv. 3/25 Løten – Elverum. Krysset er planlagt bygget om til rundkjøring. I tillegg skal det bygges ny bru over elva Vingerjessa. Det skal legges ned nye rør i bakken og en støyskjerm skal tas ned og erstattes med en ny.

Treffer markedet godt

-Det er gledelig å kunne åpne tilbud når vi ser vi treffer markedet slik som nå sier, Brede Løvlien byggeleder i Statens vegvesen. Prisene er som forventet, men det som er ekstra gledelig er at fire jevnstore entreprenører treffer så likt som de gjør. Det betyr at vi har lagt ut en god konkurranse for de middels store entreprenørene. Nå skal vi kontrollregne tilbudene og påse at alt er i orden før vi går til innstilling og tilbyr en entreprenør kontrakten, sier Løvlien.

Avventer godkjent reguleringsplan

Både vi, tilbyderne og kommunen er klar over at reguleringsplanen formelt sett ikke per dato- er godkjent, og at prosjektet ikke kan startes før godkjent plan foreligger. Reguleringsplanen skal opp i kommunestyremøtet i Løten kommune 9. februar.

For ytterligere informasjon:

Brede Løvlien
Byggeleder
912 47 433

Dronefoto av Veenskrysset i Løten
Dronefoto av Veenskrysset i Løten Foto: Erik Larsstuen
Venskrysset er planlagt bygget om til rundkjøring. Kartillustrasjonen viser hvordan den nye rundkjøringen vil se ut når den står ferdig. Vi skal ogås skifte ut brua som krysser Vingerjessa.
Veenskrysset er planlagt bygget om til rundkjøring. Kartillustrasjonen viser hvordan den nye rundkjøringen vil se ut når den står ferdig i 2022. Vi skal også skifte ut brua som krysser Vingerjessa. I tillegg er det planlagt nye vann og avløpsrør og vedlikehold av en støyskjerm.
Aktuelt for fylke(r): Innlandet