Artikkelen er over ett år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Arbeidet i desember har gått som planlagt. Vi starter opp igjen i januar etter en kort ferie i romjula.

I desember har det blitt satt ut skilt og sikring i rundkjøring nord for Timeneskrysset. Grunnboring fra Timeneskrysset mot Lauvåsen er  også fullført.

I januar vil det meste av aktiviteten bli ved rundkjøringen på nordsiden av E18, hvor rundkjøringen og tilhørende armer utvides og tilpasses.

Vi minner også om at her kan du teste piloten (arcgis.com) vi har laget for å vise panoramabilder fra anlegget tatt med drone. Planen er at nye bilder vil komme samtidig med statusoppdateringene i begynnelsen av hver måned. De finner du i prosjektets nyhetsarkiv

Trafikkomlegginger

Det er ikke planlagt trafikkomlegginger i januar, men trafikanter vil oppdage at det skjer ting i rundkjøringen på nordsiden av Timeneskrysset. Det vil være redusert hastighet i rundkjøringen gjennom hele måneden.

Støyende arbeider

Det er ikke forventet støyende arbeid i januar utover vanlig anleggsstøy som må påregnes i hele byggeperioden.

Nattarbeider

Det kan bli noe nattarbeid ved utsetting av skilt og sikring i og rundt Timeneskrysset mot slutten av måneden (januar). Nærmeste naboer  vil få en SMS-varsel om dette når det nærmer seg.

Rundkjøringen ved E18
I januar vil det meste av aktiviteten bli ved rundkjøringen på nordsiden av E18, hvor rundkjøringen og tilhørende armer utvides og tilpasses. Foto: Statens vegvesen / Trine Foss Salvesen
Aktuelt for fylke(r): Agder