Artikkelen er over to år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Smittesituasjonen i samfunnet påvirker også mannskapssituasjonen på riksvegferjene til Statens vegvesen.

 Nordland har Statens vegvesen fire samband: Bodø - Værøy - Røst - Moskenes, Bognes - Lødingen, Bognes - Skarberget og Drag - Kjøpsvik. Operatør på alle sambandene er Torghatten Nord.

– Først er det på sin plass å skryte av Torghatten Nord. De har virkelig stått på for å få kabalen til å gå opp, sier kontraktsansvarlig Kristin Botnmark Sortland i Statens vegvesen.

Fortsatt koronasmitte kan kan gi kansellerte ferjeavganger på Statens vegvesen sine fire ferjesamband i Nordland, blant annet Bodø - Værøy - Røst - Moskenes. Bildet viser en av ferjene på dette sambandet til kai i Bodø. Foto: Lars Olve Hesjedal, Statens vegvesen

De høye smittetallene gjør det stadig vanskelig å bemanne fartøy, og avganger kan bli kansellert på kort varsel. Vi vil derfor komme med en særskilt oppfordring til de reisende om å følge med på Torghatten sine avviksmeldinger, og de kan du finne her. I tillegg varsler selskapet også på SMS og e-post.

Hvis du ønsker å melde deg på disse trafikkvarslene, send e-post til . Husk å oppgi ditt telefonnummer, din e-postadresse og hvilke(t) samband du ønsker å bli varslet om.

Kontaktperson: Kristin Botnmark Sortland, e-post kristin.sortland@vegvesen.no, telefon 906 28 318

Kontakter

Kristin Botnmark Sortland

Kontraktsansvarlig
Telefon:
90628318
E-post: