Artikkelen er over ett år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Vedlikeholdet skjer fra kl. 22.30 lørdag 11. juni og frem til kl. 08.00 søndag morgen. I denne perioden vil ferja benytte ferjekaia i Hollingsholmen.

Mens vedlikeholdsarbeidet pågår, vil det være skiltet omkjøring til Hollingsholmen ferjekai. Det blir satt opp taxi for reisende uten bil mellom Hollingsholm ferjekai og ferjekaia i Molde.

Boreal som opererer ferjesambandet E39 Molde–Vestnes, vil oppdatere ruteplanen og informere de reisende via sine nettsider, app og SMS.

Overfarten mellom Vestnes og Hollingsholm er beregnet til 45 minutter, og omkjøringstiden fra Molde ferjekai til Hollingsholm ferjekai er beregnet til 18 minutter.

Årsaken til at ferjekaia stenges er at tårntoppen ved kaia skal byttes ut. Dette er oppheng for ferjekaibruas heve- og senke-anordning. Denne har tidligere blitt midlertidig reparert, men skal nå byttes ut med en ny.

MF Malmefjord ved Molde ferjekai.
Molde ferjekai vil bli stengt lørdag kveld og frem til søndag morgen på grunn av vedlikeholdsarbeid. Her er det MF Malmefjord som ligger ved kaia. Foto: Gunn Tove Sæterøy, Statens vegvesen
Aktuelt for fylke(r): Møre og Romsdal