Artikkelen er over ett år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Asfaltarbeidene i rundkjøringa ved Mjøsbrua som var planlagt natt til 12. mai må forskyves til kveld/natt til 15. mai på grunn av lav temperatur på natta.

Illustrasjonsbilde asfaltering. Foto: Knut Opeide/Statens vegvesen.
Illustrasjonsbilde asfaltering. Foto: Knut Opeide/Statens vegvesen.

Disse arbeidene starter på kvelden kl. 22:00 søndag 14. mai og foregår til morgenen kl. 06:00 mandag 15. mai. Værsituasjonen kan tilsi at også disse arbeidene må utsettes. Vi oppfordrer til å følge med på vegvesen.no for oppdatert trafikkinformasjon eller Vegvesenets trafikk-app:

– Vi har registrert at en del russ og russebusser har oppholdt seg der de siste nettene, og vi oppfordrer til at de ikke benytter rasteplassen og bussholdeplassen denne kvelden og natta. Det vil bli mye maskiner, lastebiler og arbeidere der, så vi hadde satt stor pris på om at dette området ikke ble benyttet kveld og natt til 15. mai. Og så er de hjertelig velkommen etterpå, sier byggeleder Morten Amund Holen i Statens vegvesen.

– Sikkerheten for trafikantene og de som jobber må alltid være vår øverste prioritet, understreker Holen.

Det blir manuell dirigering, men trafikantene oppfordres til å kjøre om fylkesveg 213 mens arbeidene pågår.

Vi minner samtidig om at søndag kveld 7. mai startet asfaltering av E6 på strekninga Biri-Lillehammer. Arbeidet vil avsluttes innen 25. juni:

Aktuelt for fylke(r): Innlandet