Artikkelen er over ett år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Denne gangen var det signering av kontrakten for Entreprise 3 – omlegging av eksisterende infrastruktur.

Kontrakten har en verdi på 59,1 mill. kr og har en varighet på 9 måneder frem til kontraktsarbeidet ferdigstilles neste sommer.

Entreprenøren skal ifølge kontrakten grave lukkede grøfter over Kristiansand havn for fjernvarme, høyspent, lavspent, tele, trykkvann, spillvann og overvann. Det skal i tillegg bores og etableres foringsrør for fremtidig fjernvarmerør og kabler mellom Møllevannsveien og Havneområdet.

Entrepriseform er utførelsesentreprise.

– Gleder seg til å komme i gang

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang med arbeidet, sa Bernt Olav Holen daglig leder for Repstad Anlegg AS under signeringen av kontrakten.

– Denne jobben passer veldig bra med det vi allerede er i gang med her lokalt, som for eksempel  arbeid vi allerede gjør for Agder Energi, og vi kjenner området veldig godt fra før siden vi har gjort en del arbeid for Kristiansand havn tidligere, fortalte Holen under signeringsmøtet på prosjektkontoret for E18/E39 Gartnerløkka–Kolsdalen i Kristiansand tordag forrige uke.

Ingunn Foss, prosjektdirektør for utbyggingsområde sørøst, deltok også under signeringen. Hun gratulerte Repstad Anlegg AS med kontrakten og ønsket lykke til videre med utførende arbeider.

Bilde fra signeringen; Trygve Håland (prosjekteringsleder), Jan Helge Egeland (prosjektleder i Statens vegvesen), Petter Hedland (anleggsleder) og Bernt Olav Holen (daglig leder i Repstad Anlegg AS).
God stemning under signeringen, f.v.: Trygve Håland prosjekteringsleder og Jan Helge Egeland prosjektleder i Statens vegvesen og Petter Hedland anleggsleder og Bernt Olav Holen daglig leder i Repstad Anlegg AS. Foto: Statens vegvesen
Aktuelt for fylke(r): Agder