Artikkelen er over ett år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Statens vegvesen inviterer entreprenører, leverandører, verftsindustrien og rådgivere til markedsdag i Bergen 12.01.23 klokken 09.00.

Illustrasjon - prosjektet Stord–Os inviterer til markedsdag 12. januar 2023
Prosjektet Stord–Os inviterer til markedsdag 12. januar 2023. Illustrasjon: Dissing+Weitling/Statens vegvesen

– Planlegging og forberedelse av E39 Stord–Os (Hordfast) pågår for fullt. Vi ønsker å ha en tett dialog med bransjen slik at de er tidlig involvert og godt orientert om hvordan vi planlegger prosjektets kontrakter i byggefasen, sier prosjektsjef Arve Tjønn Rinde.

Markedsdagen blir arrangert som et heldagsmøte i Bergen 12. januar 2023.

– Vi er i gang med kontrakts- og anskaffelsesstrategien for prosjektet innen veg, tunnel, konstruksjoner, broer, automasjon (SRO) og elektro og vi håper så mange som mulig har anledning til å være med oss denne dagen. Vår intensjon er tett og god dialog med bransjen, understreker Tjønn Rinde.

Dato: 12. januar 2023
Registering: fra 09.00
Møtestart:
kl. 10.00–16.00
Sted: Hotel Quality Edvard Grieg, Sandsliåsen 50, Bergen

Send påmelding innen 09.12.22 til

Har du spørsmål du ønsker at prosjektet svarer ut i møtet, legg de gjerne inni e-posten. Invitasjon til markedsdagen er sendt ut i KGV/Doffin/TED.

Om E39 Stord–Os (Hordfast)

Prosjektet er et av de mest omfangs- og innholdsrike vegprosjektene i Norgeshistorien med sine 55 km, og vil være med å binde sammen Vest­landet på en ny måte.

Vestlandet og Norge befinner seg i en stadig tøffere nasjonal og internasjonal konkurransesituasjon om folk og ressurser. E39 Stord–Os vil åpne for større synergier og utvidet bo- og arbeidsmarkedsområde for befolkningen. Dette vil kunne bidra til økt nærings­vekst for Vestlandet.

Reguleringsplanen som er under utarbeidelse er planlagt oversendt Kommunal- og distriktsdepartementet i 2023.

Aktuelt for fylke(r): Vestland, Oslo, Viken