Har du mistet eller ødelagt vognkortet til kjøretøyet ditt? Bestill nytt og last ned midlertidig vognkort på Din side.

Bestill vognkort Logg inn

Både privatpersoner og bedrifter kan bruke tjenesten. Du må være registrert som kjøretøyets eier eller medeier for å bestille vognkort. 

Når du har bestilt nytt vognkort kan du laste ned og skrive ut et midlertidig vognkort. Du må ha med deg det midlertidige vognkortet i kjøretøyet, fram til du har fått nytt vognkort. 

Vi sender det nye vognkortet til deg i posten. Det tar 4–7 virkedager. Når du har mottatt det nye vognkortet må eventuelle deler av gammelt vognkort makuleres.

Har du ikke mulighet til å bestille vognkort elektronisk, kan du gjøre det ved å møte opp på en trafikkstasjon og legitimere deg.

Bestill time for å bestille vognkort på en trafikkstasjon, så slipper du å vente på trafikkstasjonen.

Ved salg og omregistrering

Det er ikke krav om å levere vognkort del 2 ved salg. Har du imidlertid levert en salgsmelding før 29. april 2019, og kjøretøyet enda ikke er omregistrert, må du levere inn vognkort del 2 før kjøretøyet kan omregistreres på ny eier. Om vognkortet er mistet må tidligere eier melde det tapt. Du melder det tapt ved å ved å fylle ut en tapsmelding (PDF) og sende den til oss sammen med kopi av legitimasjon via kontaktskjema, per post eller ved å levere den på en trafikkstasjon.

Bestill time for å levere tapsmeldingen på en trafikkstasjon, så slipper du å vente.

Sist oppdatert:

Vognkort