Artikkelen er over to år gammel, og innholdet kan være utdatert.

Statens vegvesen inviterer til åpent informasjonsmøte i Skjeberg administrasjonsbygg 4. april 2022, kl. 18.30-20.00. Du kan også delta digitalt.

Ønsker du å delta digitalt, kan du logge deg på i det direktesendte møtet via Teams. Du kan logge deg på fra PC/Mac, både direkte i nettleser eller i egen Teams app hvis du har det. Obs: Skal du delta fra mobiltelefon/nettbrett må du ha du Teams-appen. Uansett hva du velger å bruke er dette lenken du trenger for å delta.

Det digitalte møtet går direkte i samme tidsrom som det fysiske møtet.

Klikk her for å delta

Det vil bli gjort opptak av møtet. Opptaket blir tilgjengelig via samme lenke straks etter at direktesendingen er avsluttet.

Det vil være åpent for alle å stille spørsmål skriftlig i Spørsmål og svar (Q&A) feltet. Spørsmål blir besvart etter presentasjonen og vi forsøker å besvare alle spørsmål så langt tiden rekker.  Vi gjør også oppmerksom på at det ikke vil være anledning til å levere formelle innspill til planen i dette møtet.

Informasjon om hvor du sender formelle innspill/ merkander til planen finner du her.

Plandokumentene finner du her

Teknisk support

Dersom du har behov for brukerveiledning for Teams Live Events finner du mer informasjon på nettsidene til Microsoft kundestøtte: Delta på et direktesendt arrangement i Teams (microsoft.com)

Aktuelt for fylke(r): Viken